tisdag 20 september 2011

Tisdag 20 september

Vi har haft en vikarie. Katrin var borta så därför fick vi en vikarie. Hon hette Marie.Vi har haft bild. Då målade vi vantar som skulle passa oss. Vi hade musik. Det var roligt. Vi lärde sånger om månaderna. Vi hade musikstopp. Vi har jobbat i matteboken.
Vi hade gympa. Då hade vi en lek där två jagade och när man blev tagen så skulle man ställa sig på bänken och dansa. Vi hade en lek som hette getingen.
Några körde beyblade.


5 kommentarer:

 1. vilken fin bakgrundsbild och vilka fina vantar de ser varma ut.
  Hälsningar Thilde

  SvaraRadera
 2. jag tyckte också att vantarna såg härliga ut. Den där leken "getingen" har jag inte hört talas om. Är det en rolig lek? Yvonne

  SvaraRadera
 3. Jätteläcker bakgrund till bloggen. Man blir glad att se den. Det är fortfarande intressant att se vad ni skriver på bloggen.
  Hälsningar Thorild

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att ni är så kreativa och duktiga, vad månne det bli av er när ni blir stora!
  Hälsningar Mayas pappa

  SvaraRadera
 5. Getingen är en rolig lek. Man kan vara ute eller i ett rum som är tomt. Man ska ta varandra med bollar. Om man blir tagen får man sätta sig och vila.Man får inte kasta bollen på någon. Man måste hålla i den och nudda den andra.Man kan bli tagen två gånger innan man sätter sig.Varje gång måste man hålla en hand där man blir tagen. Vi kommer att skicka hem ett bildspel på fredag. Där kommer vi att berätta vad vi ska bli när vi blir stora. Hoppas det blir bra, Michael.
  Vi tycker också att bakgrunden är fin. Vantarna gjorde vi för att visa våra fantasier om vintern.

  SvaraRadera